tisdag 3 maj 2016

Friidrottsdag på Påskbergsvallen 16/5

Hej alla!

Den 16 maj ska vi ha en friidrottsdag på Påskbergsvallen. Dagen börjar och slutar som vanligt i hemklassrummen. Vi siktar på att cykla från Ankarskolan 8.15.

Vi kommer att cykla dit och hem, och eleverna behöver alltså denna dag ha med sig cykel, hjälm och kläder efter väder och aktivitet. Ni föräldrar är också varmt välkomna att följa med för det är alltid bra med fler vuxna sådana här dagar.

Den som önskar kan få mat från skolmatsalen (pastasallad). Om ni önskar det så anmäl det snarast till någon av kontaktlärarna i fyran. Ange också gärna om någon behöver specialkost. Annars tar man med sig egen matsäck och som vanligt är det inte ok med godis, snacks och läsk. Tänk på att vi stannar där hela dagen och det enda som finns att få tag i är vanligt vatten.

Om ni inte har någon fungerande cykel och inte har någon möjlighet att låna så hör av er till oss. Och behöver ni ta kontakt med någon av oss lärare denna dag så hör ni av er till receptionen eller idrottslärare Emmas arbetsmobil: 0729 -65 10 79. Vi läser också mailen innan kl. 8.00.

Mvh. /LärarnaInga kommentarer:

Skicka en kommentar