måndag 4 april 2016

Schackfyran lördag 9:e april för 4:1


Som ni kanske redan vet gick 4:1 vidare till länsfinal i Schackfyran och den spelas redan nu på lördag. Behöver därför senast tisdag denna vecka få info om ert barn tänker delta eller ej. OBS! Det går bra att vara med även om man inte var med i kommunfinalen, ju fler som deltar desto bättre.
Maila mig om ni ska vara med eller inte så jag kan skicka in anmälningslistan senast tisdag. Vore även bra om ni meddelar om ni som förälder ska vara kvar på plats.

Dag: Lördag den 9:e april
Plats: Parken i Halmstad
Tid: 9.00-ca 15.00
Transport: Kolla med varandra om ni kan samåka
Kostnad: De spelare som inte deltagit i någon av kvalificeringstävlingarna betalar en
startavgift på 20 kronor vid registreringen. De som redan betalt avgiften en
gång deltar utan kostnad. För startavgiften blir eleven medlem i Hallands schack 4:a allians samt erhåller ett minnespris.

Registrering sker mellan 09.00-09.45. Under dagen kommer alla elever spela fyra partier var och det kommer vara en lunchrast på ca 30 min.
Det kommer finnas mat och drycker till försäljning men det kan även vara bra att ta med egen matsäck. Prisutdelningen kommer starta 14.30.
Minst fem klasser från Halland kommer att få åka till riksfinalen i Västerås den 4:e juni. Vinnande klass i länsfinalen erhåller 5 000 kronor + startavgift från Hallands Schackförbund.

Med vänlig hälsning
Petra Yngström, petra.yngstrom@varberg.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar